Pakkanen paukkuu taas ja mittarissa on -32 C kuten eilenkin. Leivinuunin sytyttelyä on saanut taas harjoitella ja pakko on todeta, ettei tästä tytöstä saisi pyromaania millään. Tuli roihuaa nyt kuitenkin jo mukavasti ja eilenkin uunin lämpötila kipusi jo 300 asteeseen. Samalla on tullut testattua sanomalehtien palamista: paikallislehti Juoksupoika päihitti kirkkaalla liekillä Kalevat ja Hesarit. Ja mainiosti palaa tietysti Uuttulan koivuhalko!

380990.jpg

Photo from iStock (slightly modified)

Hyvin tuntuu liehahtavan näköjään myös Ikean pahvi. Viime viikolla käväistiin siskon kanssa ostosreissulla Haaparannassa. Olen yrittänyt vältellä Tornio-Haaparanta -seutua koulun loputtua, mutta oli tarve saada järjestettyä kotitoimisto jonkinlaiseen ruotuun, jotta voisi keskittyä kehittelemään yritysideoita. Toimistona kun toimii tällä hetkellä kodinhoitohuoneen nurkkaus ja ajatus tuntui pyörivän vaan kasvavissa pyykkikasoissa..

Yleensä en kauheasti piittaa do-it-yourself -tyyppisistä huonekaluista (snobimaista, tiedän) ja sen vuoksi olen marssinut Ikean puljuista ulos tyhjin käsin. Nyt mallistosta löytyy kuitenkin erinomaisen muuntautumiskykyinen Bestå-hyllystö, jonka vitriinioveen voi lasin alle vaihtaa haluamiaan kuvia, kankaita, tapettipaloja etc. Sehän sopii kuin nakutettu minunlaiselleni sisustajalle joka vaihtaisi lookia mieluiten kerran kuukaudessa.

Sallittakoon allaoleva Ikea-mainostuskuva nyt sitten tällä kertaa. Kuva on tietysti otettu näyttötutkinnon aikana, saimme kuvata Ikean vaikutusta Haaparannan talouteen.

           

381030.jpg

Ja entäpäs te, armaat lukijat (onko teitä??), joko olette piipahtaneet Ruotsin puolella huonekaluostoksilla?